0
Fudbal

„Sitni“ zahtevi Luja van Gala

Objavljeno: 22.07.14 u 19:39

Trener Mančester junajteda Luj van Gal je sa timom u Sjedinjenim Američkim Državama, gde će u petak jutro po našem vremenu imaju prvu proveru u pripremnom periodu protiv Los Anđeles Galaksija, a pre puta je čelnicima zadao domaći zadatak i dao listu promena u Sportskom centru Karington.

Van gal

Verovali ili ne, holandski stručnjak se požalio gazdama da mu smeta vetar koji duva na mestu gde svakodnevno treniraju. Rekao je da bi bilo dobro da se na njemu što pre posadi drveće koje bi predstavljalo „zaštitnu ogradu“.

„Već sam zatražio od ljudi u klubu da se Karington pošumi. Kompleks je otvoren, duva vetar, a on je neprijatelj igrača. Zato moramo nešto da učinimo po tom pitanju. Što se drugih sadržaja tiče – sve je fantastično“, rekao je Van Gal.

U stvari, ne baš sve. Našao je Luj van Gal još jednu zamerku. U centru koji je otvoren 2002, u koga je uloženo 60 miliona funti, ima 14 terena. Ali, ne leži vraže, 12 je od prirodne trave i samo dva imaju veštačku podlogu.

E, sad, sad kako je trava na Old Trafordu delimično veštačka, Holanđanin traži više terena sa sintetičkom podllogom.

Podsećanja radi, Junajted je krajem prošle godine u obnovu trave na Old Trafordu uložio tričavih 800.00 funti… ali nema, veze, zahteve novog trenera treba ispoštovati.

Agilna uprava već radi na tome,  pa će tereni sa veštačkom travom biti postavljeni u roku od šest sedmica.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter