0
Evroliga

Jahović savetuje Bogdana: Slušaj Željka i bićeš najbolji igrač u Evropi

Objavljeno: 21.07.14 u 16:54

Nije samo košarkaška reprezentacija Srbije na Kopaoniku, već još jedno poznato ime, Mirsad Jahović. Doduše, ovi prvi su tamo na pripremama, a Jahović na odmoru sa porodicom.

Jahovic

Fenerbahče pravi moćni tim koji će jurišati na osvajanje Evrolige. U tu svrhu doveden je i Bogdan Bogdanović.

– Stigao je u pravi tim, ekipu koja je gladna uspeha, koja ima mnogo jakog i ozbiljnog sponzora, Ulker. I najvažnije, bolje mu je da bude pored Željka Obradovića, nego bilo gde drugo u Evropi – jasan je Jahović.

Ko je bolji da posavetuje Bogdana od legende kluba, Mirsada Jahovića.

– Istanbul je predivan, ali ogroman grad, sa mnogo lepih mesta. Ali, pre svega bih mu savetovao da živi sportski i da sluša Željka. U tom slučaju, ne može da pogreši. Pratio sam ga cele sezone. Još je prošle godine Željko rekao da je Bogdan jedan od najperspektivnijih igrača u Evropi. I jeste. Ali, promena sredine ponekad može da bude teška za mlade. Fenerbahče ima ubedljivo najbolju infrastrukturu u Evropi, sve što je potrebno za razvoj sportiste. Važno je samo da sluša uputstva Obradovića. On će vrlo brzo biti najbolji igrač Evrope. Posle dve-tri godine, njega put vodi u NBA – zaključio je Jahović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter