0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Bogdanović kakvog niste znali: maestro na džojstiku, ‘kida’ PES i obožava Anrija

Objavljeno: 20.07.14 u 09:40

Bivši košarkaš Partizana i 27. pik s poslednjeg NBA drafta Bogdan Bogdanović u srpskoj javnosti poznat je po terorisanju obruča svih svojih rviala. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Međutim, sjajni košarkaš i srpski reprezentativac u sebi gaji veliku strast prema „najvažnijoj sporednoj stvari na svetu“. Naime, ovaj momak, koji se trenutno nalazi na Kopaoniku sa ostatkom reprezentacije Srbije, uživa u igranju video igrica.

Jedna od omiljenih mu je najpopularnija simulacija fudbala na ovim prstorima, „Pro Ivolušn Soker“, popularni PES. Upravo je, igrajući ovu igricu, zavoleo svojevremeno propisno „šifrovanog“ Tijerija Anrija.

„Uživao sam gledajući Arsenala i Anrija, ali sam ga posebno zavoleo upravo igrajući „PES“. Tad je još igrao za Arsenal. Ja sam se tada takmičio u Master ligi i gurao sa Arsenalom, a on je sve radio. Anri je za mene najbolji svih vremena“, kaže Bogdanović, a prenosi „Sportski žurnal“.

Na Kopaoniku nema baš mnogo vremena da ukrsti džojstike sa kolegama iz dresa sa nacionalnim grbom:

„Nemamo mnogo vremena. Spavamo, pa kafica i ustajanje. Kada je jutro slobodno, koristimo ga za oporavak. Kada smo imali ceo slobodan dan, malo smo istraživali okolinu“, kaže kroz osmeh Bogdanović, od nedavno novi član Fenerbahčea.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter