3
Domaći fudbal

Jedan igrač otišao, drugi stigao na Marakanu

Objavljeno: 16.07.14 u 10:37

Ekipa Crvene zvezde pretrpela je određene kadrovske promene. Peruanski defanzivac Migel Aruho Blanko više neće biti deo crveno-bele porodice, dok je u tim pristigao Stefan Đorđević.

FK-Crvena-zvezda-logo

Prema pisanju lista „Novosti“ mladi Peruanac Aruho nije otputovao na pripreme, a šef stručnog štaba Zvezde Nenad Laltović ne računa na ovog momka u narednoj sezoni.

Kako se saznaje, rukovodstvo tima iz Ljutice Bogdana svim silama će se truditi da s njegovim agentom dogovori sporazumni raskid ugovora i na taj način „prebije“ dugovanja. Arauho, koji je u Zvezdi od prošle sezone, je prošle sezone upisao tek pet nastupa za najtrofejniji srpski klub.

Sa druge strane, na Marakanu je stiglo novo lice. Reč je o Stefanu Đorđeviću, igraču koji igra na poziciji levog beka i koji je stavio potpis na ugovor obavezavši se dvogodišnju vernost. Lalatović je dobro upoznat sa kvalitetima ovog igrača sa kojim je imao prilike da sarađuje u Voždovcu.

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno su u Belgiji na pripremama, smešteni su u predgrađu Brisela, a večeras od 18:00 sati odigraće prijateljski, pripremni duel sa Genkom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Sramota je Lalatovicu sta radis,svi znamo koliko si dobar sa njegovim ocem,da tebe nije bilo ne bi igrao minuta u Proleteru,i Vozdovcu.. I sad za 10 soma evra dovodis ga kao alternativu..

    0
    0
    Odgovori
  2. majku vam jebem raspalu,dovodite nekog mentola a oterate decka koji ima 20 godina i koji moze da rastura u odbrani. pred pocetak priprema svi pricali: okrecemo se klincima bla,bla i opet su doveli 10 igraca i to se ne zna ko je gori od kog.Bolje da 5 sezona igramo sa klincima i da nista ne uradimo nego da dovodimo propale igrace i da opet nista ne uradimo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter