0
Fudbal

Aruho tri godine na Marakani

Objavljeno: 19.07.13 u 10:46

miguel-araujo

Mladi peruanski defnazivac Migel Aruho Blanko trebalo bi sledeće sedmice da stigne u beograd kako bi prošao lekarske preglede i potpisao za Crvenu zvezdu.

Da je ovaj transfer sasvim izvestan, tačnije da su prostale samo formalnosti govori i pisanje pozantog latinoameričkog novinara Danijela Pereda koji je na svom tviteru napisao da 19-godišnji Aruho dolazi u Crvenuzvezdu te da će ugovor biti potpisan na tri sezone.

Untitled-4

Sam Aruho potvrdio je da će ovog vikenda odigrati poslednji meč za svoj Sport Huankajo i potpm kreće put Beograda.

„Jedan od mojih saigrača je otišao u Viljareal u Španiju i to mi je otvorilo vrata Evrope. Drago mi je što idem u tako dobar tim. U nedelju ću igrati moj poslednji meč za Sport Huankajo i odmah putujem za Srbiju.“ rekao je Aruho u intrevjuu za depor.pe.

On je takođe istakao da se poziv iz evropskog kluba jednostavno ne odbija.

„Navijao sam sa Alianzu Lima u kojoj sam igrao početkom ove godine. Međutim, klub je zapao u finansijske probleme, a i da nije tako, hiljadu puta bih radije igrao u Evropi nego ostao u Peruu.“ kaže mladi defanzivac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter