0
Domaći fudbal

„Verujem da ćemo protiv Genka biti na visini zadatka“

Objavljeno: 15.07.14 u 18:06

Fudbaleri Crvene zvezde doputovalu su u Belgiju i smestili se u hotel Štimerhajde, gde će provesti narednih pet dana. Već sutra crveno-bele očekuje utakmica sa Genkom, za koju Vukan Savićević smatra da će biti izuzetno jaka provera za Zvezdin tim koji je tek u fazi stvaranja.

– Očekujem pre svega veliko interesovanje za utakmicu i puno ljudi na stadionu, naravno i dosta naših navijača. Mislim da će biti odličan osećaj igrati protiv Genka, koji je sjajan tim. Mi smo još u ranoj fazi priprema, i teško je pričati o rezultatu, ali obaveza nam je da damo maksimum – kaže Savićević.

SPORT,FUDBAL,ZVEZDA2013. Vukan Savicevic proslavlja gol na prvenstvenoj utakmici Zvezda - Javor 2:1, Beograd 27.02.2013.MV.

Mladi prvotimac Crvene zvezde prisetio se i priprema pre godinu dana.

– Tada smo u Švajcarskoj igrali protiv Bazela i Grashopersa i ostvarili dobre rezultate. Takve utakmice su uvek motiv. Verujem da ćemo biti na visini zadatka i protiv Genka, odnosno Mehelena – ističe Savićević.

Trener Nenad Lalatović ove dve utakmice iskoristiti za možda i konačno sabiranje utisaka kad su neki igrači u pitanju.

– Svesni smo da šef vaga i meri, i da mnogo toga zavisi od svakog treninga i svake prijateljske utakmice. To je i obaveza više da uvek budemo pravi – rekao je Savićević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter