0
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

Zvezda stigla u Belgiju bez omladinaca i Daude

Objavljeno: 15.07.14 u 13:58

Fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde su dvočasovnog leta stigli u Belgiju gde će od 15. do 20. jula odigrati dve kontrolne utakmice. 

FOTO: crvenazvezdafk.com
FOTO: crvenazvezdafk.com

Put u Belgiju propustili su – Luka JovićMihailo Ristić i Marko Grujić, zbog reprezentativnih obaveza, potom Marko TrkuljaMiloš BrajovićDušan ŽivkovićMigel Arauho i Abiola Dauda.

Prvotimci Zvezde danas će od 18 sati odraditi jedan trening, dok ih u sredu u isto vreme očekuje utakmica protiv Genka. Kvalitet tog tima najbolje poznaje Đorđe Despotović, koji je prošle godine branio boje belgijskog prvoligaša Lokerena.

Genk je tim iz vrha belgijskog fudbala. Fizički su spremna ekipa i igraju brz fudbal. Najbolji napadač je ujedno i kapiten, nosi broj 9, ali ne mogu da se setim imena. Pozadi igraju tamnoputi šptoperi Kulibali i Kara. Izuzetno su visoki i snažni, možda ne toliko okretni“, rekao je Despotović za sajt kluba i dodao: 

“Genk ima nov stadion, i sigurno je da će mnogo ljudi doći na utakmicu. Imaju dobru publiku, ali to zaista neće biti problem jer se ne radi o navijanju celog stadiona. Interesantno je da je njihov golman oženjen Srpkinjom i da razume dosta od našeg jezika. Verujem da ćemo biti na visni zadatka i da ćemo pružiti maksimum, jer oni nam svakako neće „oprostiti“ loš dan“, istakao je Despotović. 

Posle meča sa Genkom, Zvezda će 19. jula igrati protiv Mehelena, na čijoj klupi sedi bivši trener crveno-belih Aleksandar Janković.

Na spisku od 22 igrača nalazi se i novajlija Stefan Đorđević:

Predrag Rajković, Damir Kahriman, Filip Manojlović, Predrag Đorđević, Milan Jokić, Darko Lazić, Marko Petković, Savo Pavićević, Aleksandar Kovačević, Đorđe Rakić, Vukan Savićević, Nikola Karaklajić, Goran Gogić, Darko Lazović, Nikola Mijailović, Đorđe Despotović, Nenad Gavrić, Nenad Milijaš, Vukašin Jovanović, Ifeani Onjilo, Miloš Stojanović i Stefan Đorđević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter