0
Ostali sportovi

Selektor Dejan Savić posle trijumfa nad Nemcima: Nisam baš najzadovoljniji (VIDEO)

Objavljeno: 15.07.14 u 16:26

Srbija ima stopostotan učinak na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, što je dobro za samopouzdanje pred derbi meč trećeg kola sa Mađarima, u četvrtak od 20.30. Mečevi sa Francuzima i Nemcima ne mogu da budu merilo igre i snage našeg tima, a već posle meča sa komšijama će neke stvari biti jasnije.

Najefikasniji igrač na meču bio je Filip Filipović.

– Na ivici i preko dozvoljenog kontakta je uvek kada su nam Nemci rival. Ostali smo hladni, završili bez povreda, a to je pored pobede najbitnije. Znamo šta nas čeka sa Mađarima, neki od nas su već igrali ovde. Imamo predstavu šta može da se dogodi. Španci su imali priključak protiv njih, ali im nije bilo dozvoljeno da se vrate do kraja u meč.

Kapiten Živko Gocić je kapiten i Solnoka i već tri godine igra u komšiluku. Dobro poznaje narednog rivala.

– Moramo da budemo agresivniji, nego što smo to pokazali do sada. To je izuzetno važno za meč sa Mađarima. Zadovoljan sam do sada prikazanim. Mađari su veliki rival, pobeda može mnogo da donese. Ipak, čekaju nas posle još dve utakmice i svaki rezultat u tom susretu ništa ne znači. Ni remi ni poraz nisu smak sveta.

dejan-savic-vaterpolisti-srbije

Srpski centri Duško Pijetlović iFilip Filipović., današnji slavljenik, igraju perfektno.

– Cenrti igraju dobro zahvaljujući igri ostalih. Bitna je ekipa i mi smo na dobrom putu. Sa Mđjarima očekujemo spektakl. Pokušačemo da pobedimo i budemo prvi u grupi.

Bilo je i nekih mana u igri srbije, toga je svestan i Milan Aleksić.

– Treba da budemo zadovoljni pobedom, ali smo primili nekoliko lakih golova. Većim delom igre je bilo kako treba.

Selektor Dejan Savić je potpuno objektivan.

– Nisam najzadovoljniji, jer sam mislio da smo neke stvari prevazišli. Sada se videlo da to nije tako. Očekivali smo tešku utakmicu, ali kada se pogleda, možda je bolje da grešimo sada nego kasnije. Mnogo stvari moramo da ispravimo tokom takmičenja. Sada nas očekuju jako teške utakmice i tu moramo da budemo bolji.

Ruku je podesio i Miloš Ćuk, dvostruki strelac.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter