0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Bogdanović: Nisam potpisao za Fenerbahče

Objavljeno: 10.07.14 u 09:40

Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović izjavio je da još nije potpisao ugovor sa Fenerbahčeom, iako je većina svetskih medija prenela informaciju da je doskorašnji član Partizana prešao u klub kojeg vodi Željko Obradović.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iako se činilo da je Bogdan Bogdanović vrata Humske već zatvorio iza sebe, od te priče još nema ništa. Ovaj igrač ima još godinu dana važećeg ugovora, ali će verovatno napustiti crno-bele tokom ovog leta.

Uprkos činjenici da je većina medija prenela informaciju da se srpski reprezentativac preselio u Tursku, Bogdanović demantuje ove navode:

„Nisam još potpisao, da sačekamo i vidimo njihovu objavu, pa posle možemo da pričamo koliko hoćete. Danas sam došao sa odmora, nisam pratio šta se dešava oko toga“, poručio je Bogdanović.

Bogdanović je nedavno proglašen za MVP i najboljeg strelca finalne serije plej-ofa nacionalne Superlige, a nakon toga ga je izabrao Finiks kao 27. pika na NBA draftu.

Kako su objavili turski mediji, Bogdanović je navodno od skora već bivši igrač Partizana, jer je, kazali su, potpisao četvorogidšnji ugvor sa Fenerbahčeom, uz mogućnost da se 2016. preseli u NBA ligu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter