1
Fudbal

Brazilci mole sunarodnike za oproštaj

Objavljeno: 09.07.14 u 08:24

Fudbaleri reprezentacije Brazila doživeli su pravu blamažu u polufinalu Mundijala pošto su rezultatom 7:1 izgubili od Nemačke.

Brazil-Igraci

Bio je to najubedljiviji trijumf u istoriji Svetskih prvenstava nakon kojeg su igrači zemlje domaćina bili osuđeni na osećaj sramote. Tako se i osećao štoper ove selekcije, David Luiz:

„Želeli smo da usrećimo sve ljude u Brazilu, ali to nismo uspeli da uradimo. Izvinjavam se svim stanovnicima Brazila… Svi smo bili svesni važnosti ovog meča, svi smo bili svesni koliko je bitno da naši zemljaci budu ponosni. Da ih vidimo srećne. Ali, Nemci su bili bolji od nas. Ovo je dan velike tuge. Ovo je kraj naših snova, ali ne na način na koji smo mogli da zamislimo“, rekao je David Luiz posle meča.

Ništa drugačije nije se osećao selektor Felipe Skolari koji je javno podigao dva prsta kada se tražio krivac za debakl od „Pancira„.

„Ja sam kriv za rezultat. Ja sam čovek koji je donosio odluke, odlučivao o taktici i svemu ostalo. Možda za ovu katastrofu može da kaže da smo svi odgovorni, ali ja sam se ipak najviše pitao. Probali smo sve, ali smo igrali protiv velesile. Molim vas, oprostite“, kazao je Skolari.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter