0
Domaći fudbal

FOTO: https://www.sr.partizan.rs/

Posle Dravinja, Partizan preslišao i Goricu

Objavljeno: 08.07.14 u 20:15

Fudbaleri Partizana danas su odigrali dva prijateljska meča. U prvom je „B“ tim savladao Dravinje sa 3:0, da bi u popodnevnim časovima „A“ tim preslišao i slovenačkog prvoligaša Goricu 3:1 (1:0).

FOTO: https://www.sr.partizan.rs/
FOTO: https://www.sr.partizan.rs/

Iskoristio je trener „parnog valjka“ Marko Nikolić današnji dan da na delu vidi sve igrače iz pogona prvog tima. Ipak, teži test za dve ekipe Partizana bio je ovaj drugi protiv Gorice, koji su vicešampioni Srbije dobili sa ubedljivih 3:1.

Partizan je od samog početka bio bolji tim. Stvarao je šanse, ali nikako da savlada golmana Slovenaca Simčića. Prvu je propustio Živković u 15. minutu, potom je u 26. Brašanac pogodio prečku, a krug promašaja je zatvorio Drinčić odličnim pokušajem iz slobodnog udarca. Ipak, inicijativa se crno-belima isplatila u 36. minutu, kada je Lazović dobio dobar pas od Škuletića i rutinski pogodio za vođstvo 1:0.

I u drugom poluvremenu je viđena ista slika. Partizan je napadao, mada je i Gorica po koji put organizovala opasan kontra napad. Do sledećeg gola se čekalo sve do 83. minuta, kada je Lazović sjajnom fintom poslao čuvara „po burek“, a potom dodao loptu na drugu stativu gde se našao Ninković i pogodio za 2:0. Slovenci su u 86. minutu preko Vertiha sa penala smanjili na 2:1, a konačnih 3:1 samo minut kasnije je postavio, na ovim pripremama, dosta hvaljeni Grbić.

Partizan je utakmicu sa Goricom igrao u sastavu Lukač, Vulićević, Trajković, Stanković, Petrović, Drinčić, Brašanac, Živković, Pantić, Škuletić i Lazović, a sa klupe su ušli Kljajić, Stevanović, Ninković, Grbić, Šaponjić i Lukić.

 

hotsport.rs – D.N.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter