0
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

Partizan konačno ubedljiv na pripremama

Objavljeno: 08.07.14 u 12:50

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Dravine rezultatom 3:0 (2:0) u četvrtom pripremnom meču na pripremama u Sloveniji.  

FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

Trener Marko Nikolić odlučio je da izvede kombinovani sastav, a strelci za Partizan bili su Fofana u trećem i Luka u 14. i 62. minutu.

Partizan je poveo na samom startu utakmice na Pohorju, kada je Fofana glavom savladao golmana Dravinje, posle odlične asistencije Bogosavca. U 14. minutu na 2:0 povisio je Luka, koji je lobovao golmana na odlično dodavanje Markovića.

Konačan rezultat postavio je Luka svojim drugim golom u 62. minutu kada je sam probio po strani i onda gađao u gol, a Bozenovič je zakačio loptu i zatresao mrežu. 

U prethodne tri utakmice, Partizan je pobedio Šturm sa 1:0, istim rezultatom poražen je od rumunskog Petrolula, dok je bez golova igrao sa Rubinom. 

Partizan: Kljajić (Živković od 46′), Pauljević, Ostojić, Stevanović, Bogosavac, Marković, Gulan, Luka, Ilić (Lukić od 46′), Fofana, Ninković (Šaponjić od 46′). 

Dravinja: Klevže, Čandar, Klobasa, Bozenović, Hren, Gosak, Klokočovnik, Černec, Čarš, Vezjak, Alenc. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter