0
Fudbal

Zuniga: Branio sam svoje

Objavljeno: 05.07.14 u 10:36

Fudbalska reprezentacija Brazila možda sinoć jeste dobila duel 1/4 finala Svetskog prvenstva sa Kolumbijom, ali je ostala bez najboljeg igrača, Nejmara.

Zuniga-Nejmar

Apsolutno nekontrolisanim „K1 startom“, fudbaler Kolumbije, Zuniga, udario je u leđa Nejmara koji je pao kao pokošen, više nije mogao da stane na noge, a čak je završio i u bolnici.

Javnost se odmah posle ovog starta digla na noge, reagovao je čak i NBA superstar Lebron Džejms koji je poželeo Nejmaru brz oporavak, a fudbaler Kolumbije Zuniga našao se na meti kritika javnost zbog surovog prekršaja.

Međutim, defanzivac Napolija ne vidi ništa loše u svom startu nad Nejmarom. Naprotiv. Kako on kaže: „samo je branio svoje“.

„Nisam imao namere nikada u životu da povredim bilo koga, pa tako ne ni Nejmara. To je bio sasvim regularan start. Igrao sam za dres svoje države, nisam bio grub, samo sam branio svoje“, rekao je Zuniga.

Bilo kako bilo, selektor „karioka“, Felipe Skolari neće moći da računa Nejmara do kraja Mundijala.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter