0
Fudbal

Krah za Brazil, Nejmar propušta ostatak SP (VIDEO)

Objavljeno: 05.07.14 u 09:38

Jedan od najboljih igrčača reprezentacije Brazila na aktuelnom Mundijalu, Nejmar, doživeo je tešku povredu u meču 1/4 finala sa Kolumbijom zbog koje je ovo Svetsko prvenstvo za njega završeno.

Nejmar-Povreda

Napadač Brazila doživeo je tešku povredu kada je na njega K1 zahvatom startovao Zuniga u samom finišu susreta. Nakon toga je Nejmar, bespomoćan, iznesen sa terena i odmah je prevežen u bolnicu.

Brazil je zadržao prednost nad Kolumbijom od 2:1, plasirao se u polufinale u kojem će odmeriti snage sa Nemačkom, ali prvi rezultati Nejmarovog zdravstvenog stanja ne donose mnogo razloga za optimizam stručnom štabu ove selekcije.

Luis Felipe Skolari svestan je teške situacije, pošto je Nejmar bio najbolji fudbaler „karioka“ u dosadašnjem toku SP, a ovaj stručnjak ima i problem više, budući da će duel s „Pancirima“ propustiti i Tijago Silva zbog parnih kartona.

„Kako stoje stvari, ne vidim mogućnost da Nejmar zaigra u polufinalu u duelu s Nemcima. Otišao je na kliniku na stadionu. Dobio je udarac kolenom u leđa i plakao je od bolova. Situacija je delovala izuzetno ozbiljno“, rekao je selektor Luis Felipe Skolari nakon utakmice.

Pogledajte krvnički start Zunige na Nejmara:

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter