0
Domaći fudbal

FOTO: FKCZ

Zvezda predstavila pojačanja (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.14 u 14:16

Fudbalski klub Crvena zvezda danas je zvanično predstavio svoja prva tri pojačanja Đorđa Despotovića, Nenada Gavrića i Predraga Đorđevića, koji su prvi put kao članovi najtrofejnijeg srpskog kluba govorili pred predstavnicima „sedme sile“.

FOTO: FKCZ
FOTO: FKCZ

Prvi se novinarima gotovo uobičajenom rečenicom obratio Predrag Đorđević, koji je na Marakanu stigao iz ivanjičkog Javora.

„Presrećan što je došao klub veličine Crvene zvezde, sa takvim navijačima. Ostvario mi se dečački san. Pored toga što igram na poziciji desnog beka mogu da igram i desno krilo. za rivala za mesto u timu ću imati odličnog igrača, kapitena mlade reprezentacije Marka Petkovića, ali mislim da je bolje što je konkurencija jaka jer ćemo tako obojica napredovati.

Potom je red došao na mladog napadača Đorđa Despotovića, Zvezdinog klinca, koji je bio na korak od potpisivanja ugovora sa Čukaričkim, ali je onda došlo do velikog preokreta.

„Prezadovoljan što sam se vratio u svoju drugu kući i zahvaljujem se upravi što mi je to omogućila. Tačno je da je imao sastanak sa ljudima iz Čukaričkog i da je skoro sve bilo dogovoreno, ali kada je stigao poziv iz Zvezde nisam se dvoumio šta da radim. Krivo mi je što je tako ispalo jer nikada nisam pogazio datu reč, ali je sada u pitanju bila viša sila. Čukaričkom želim sreću kvalifikacijama za Ligu Evrope.“

Za kraj na red je došao Nenad Gavrić, koji je bio želja Nenada Lalatovića, koji ga je trenirao u kruševačkom napretku.

„Prezadovoljan sam što sam došao u Zvezdu, a za to je svakako najzaslužniji trener Lalatović sa kojim sam radio u Napretku. Zahvaljujem se i svojoj porodici koja me je uvek podržaval u životu.“

Na pitanje novinara Gavriću da li se oseća delom zaslužnim za Zvezdinu titulu jer je sa Napretkom uspeo da savlada Partizan u prolećnom delu sezone novi igrač crveno-belih je rekao:

„Da, donekle, ali mi smo tada razmišljali samo o tome kako da Napretku obezbedimo opstanak u eliti, a ne kako da pomognemo Zvezdi. Međutim, drago mi je da se sve uklopilo, napredak je ostao u Jelen Superligi, a Zvezda je bila prvak.“

Nova pojačanja medijima je predstavio zamenik sportskog direktora Zvezdana Terzića – Blažo Raosavljević, koji je uz biografije igrača saopštio i da su svi ugovori potpisani na tri godine.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter