2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Želela ga Zvezda, izabrao Čukarički!

Objavljeno: 02.07.14 u 13:29

Dete Crvene zvezde Đorđe Despotović odlučio je da potpiše ugovor sa Čukaričkim iako je do pre nekoliko dana bio povezivan sa povratkom na Marakanu.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posle braće Srnić, Filipa Stojkovića, Pavlovića, još jedno dete Zvezde odlučilo je da karijeru nastavi u Čukaričkom, pošto je Despotović potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom sa Banovog brda. 

Čak je i sam Despotović pre nekoliko dana rekao da bi voleo da se vrati u Zvezdu, ali je na kraju ipak odlučio da prihvati ponudu Čukaričkog.

U Zvezdi sam mnogo naučio, na Marakani sam proveo nekoliko godina, ali veliki deo zasluga za to ima i trener Čukaričkog koji me je trenirao u crveno-belima. Iz Zvezde me niko nije kontaktirao, a u Čukarički me je privuklo iskustvo velikog broja mojih saigrača iz omladinske škole. Presudilo je i prisustvo Vladana Milojevića koga dobro znam i imam poverenje u njegov rad“, rekao je Despotović, a prenosi Sport. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter