0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Despotović: Želim da se vratim u Zvezdu

Objavljeno: 01.07.14 u 11:50

Nekadašnji član omladinskog pogona Crvene zvezde, Đorđe Despotović, za koga se ranije saznalo da je nova želja uprave tima s Marakane, izjavio je da želi da se vrati u matični klub!

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Čuo sam da se Zvezda zanima za mene i da planira da me angažuje, ali još me nisu kontaktirali mada sam slobodan igrač. Voleo bih da dođe do toga i da počnemo da sarađujemo,  voleo bih da se vratim na „Marakanu” – rekao je za list „Sport“ Despotović.

Ovaj rođeni Lozničanin nije hteo i pored ugovora kojeg je imao nije želeo da čeka sledeću sezonu u dresu belgijskog Lokerena.

„Smatrao sam da posle perioda adaptacije i potpunog uklapanja mogu da ispunim zadatke. Na jednom meču sam ušao u finišu i namestio vodeći gol, ali je posle usledelo dugo sedenje na klupi i čak pet meseci na tribinama“, objasnio je Despotović razloge rastanka sa ovim timom.

On je dodao da su „određeni nefudbalski faktori“ uticali na njegovu ne baš blistavu sezonu Belgiji:

„Odlučili su neki nefudbalski faktori, ali neću da se vraćam unazad. Nadam se da će naredna sezona biti uspešnija i voleo bih više od bilo čega da dođe do povratka u Zvezdu, a ako ne onda neka bude u drugom klubu. Treniram samostalno i pripremam se za nove izazove“ podvukao je Despotović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter