0
Fudbal

‘Kralj’ se poklonio Mesiju: To je moj tip igrača

Objavljeno: 02.07.14 u 09:06

SAD su sinoć ispale sa Svetskog prvenstva u Brazilu, pošto su izgubile od Belgije sa 2:1 nakon produžetka. Ovaj meč, baš kao i onaj prethodni između Argentine i Švajcarske, pratio je četvostruki MVP NBA lige, Lebron Džejms.

Lebron Džejms

Tokom aktuelnog Mundijala u Brazilu, Lebron Džejms se pokazao kao pravi veliki ljubitelj najvažnije sporedne stvari na svetu, piše portal nbaserbia.com.

Ovaj momak je već našao omiljenog igrača, a sa velikom pažnjom ispratio je duel 1/8 finala između „Gaučosa“ i Švajcaraca kojeg su Argentinci rešili u svoju korst rezultatom 1:0.

Gol odluke postigao je Di Marija, međutim, fokus Lebrona bio je na sjajnoj asistenciji napadača Barselone, Lionela Mesija. Odmah nakon gola, Lebron je putem svog Tvitera odao počast sjajnom Mesiju zbog pasa kao na tacni:

„Čuo sam da je Mesi napravio pas za pobedu! To je moj tip igrača. Pobedi, izgubi, izvuci nerešeno, ali uvek uradi pravu stvar za svoju ekipu kako bi tvoj tim bio uspešan“, napisao je Lebron Džejms koji se potom oreknuo meču njegove reprezentacije SAD, ali nije imao puno razloga za radost, pošto su Belgijanci slavili nakon produžetka.

Heard Messi made the game winning pass! That’s my type of play/er. Win, loss, draw u make the right play to help your team be successful

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter