0
Fudbal

Twitter

Hiljade Luisa Suareza na tribinama malo Urugvajcima

Objavljeno: 29.06.14 u 09:05

Na hiljade Luisa Suareza na tribinama Markane u Riu nije bilo dovoljno Urugvajcima da pronađu put do pobede protiv Kolumbije.

Twitter
Twitter

Urugvajci ne da nisu zamerili svom najboljem igraču Luisu Suarezu što ih je „ugrizom eliminacije“ ostavio na cedilu u ostatku Mondijala već napadača Liverpula smatraju herojem koji je nepravedno kažnjen.

U svrhu podrške fenomenalnom igraču, i čudnoj osobi, navijači reprezentacije Urugvaja, makar većina njih, koji su imali ulaznice za sinoćni meč protiv Kolumbije u osmini finala Svetskog prvenstva pojavili su se na Marakani noseći maske nacionalnog heroja broj jedan.

Na taj način se Kolumbijcima umesto jednog Luisa Suareza suprostavilo više hiljada „kanibala“. Zanimljivo je da je ovu akciju praktično pokrenuo i podržao Fudbalski savez Urugvaja koji je besplatno umnožio veliki broj maski sa likom Luisa Suareza.

Urugvajcima hiljade „El Pistolera“ nisu mnogo pomogle, ova selekcija je doživela fijasko od Kolumbije i poraz od 2:0. Podsetimo, zbog ujedanja Kjelinija Suarez je kažnjen zabranom igranja u trajanju od četiri meseca.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter