0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lalatović potvrdio – Zvezda odustala od Žigića i Lukovića, Milijaš ostaje!

Objavljeno: 27.06.14 u 10:56

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović na današnjoj prozivci na Marakani potvrdio je da klub neće dovoditi igrače sa jakim ugovorima, jer to ne dozvoljava finansijska situacija u klubu. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

On je potvrdio da to znači da na Marakanu neće dolaziti igrači poput Nikole Žigića i Aleksandra Lukovića, već da će se okrenuti mladim igračima. U odnosu na prošlu sezonu u timu nema Miloša Ninkovića, Dragana Mrđe i Nejca Pečnika, kao i Bobana Bajkovića, Jovana Krnete, Nikole Mijailovića, Dejana Kelhara, Stefana Mihajlovića i Miloša Vesića, kojima su istekli ugovori.

“Prvi utisci su pozitivni, na spisku ima više igrača nego što je potrebno, pa će neki nažalost morati da otpadnu. Što se tiče igračkog kadra, Lazović će najverovatnije napustiti klub, pošto za njim vlada veliko interesovanje, a odlaze i Mrđa i Dauda. Gledaćemo da dovedemo mlade igrače koji će biti sposobni da se prilagode trenutnoj situaciji. Dao sam upravi spisak igrača koje želi u timu, ali za sada ne bismo o imenima. Odustali smo od Žigića i Lukovića jer imaju jake ugovore, a klub nije u mogućnosti da ispoštuje njihove uslove. Situacija je takva da ne možemo da ih priuštimo, ali kada bismo mogli da imamo takve igrače, mogao bih da garantujem titulu“, rekao je Lalatović prisutnim novinarima na Marakani.

On je priznao da želi da oformi tim zadovoljnih igrača koji će imati manje, ali redovne plate.

“Igrači ne mogu da imaju velike ugovore, već da imaju manje, ali da redovno budu isplaćeni i da imam zadovljne igrače u timu. U ponedeljak će razgovarati sa Nikolom Mijailovićem kom je istekao ugovor, pa ćemo videti da li ćemo se naći u zajedničkim planovima“, istakao je Lalatović.

Kapiten Nenad Milijaš potvrdio je da je postigao dogovor sa klubom i da planira da ostane još godinu dana ukoliko sve bude kako je rečeno.

“Imam ugovor na još godinu dana, razgovarao sa upravom, ako sve ostane kako treba, ostaću još godinu dana“, rekao je Milijaš uz napomenu da ekipa što pre mora da zaboravi eliminaciju iz Evrope i da gleda samo u budućnost.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter