4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Otkud sad Pečnik na Marakani?! Lalatović okupio 34 igrača na startu priprema

Objavljeno: 27.06.14 u 10:34

Fudbaleri Crvene zvezde danas startuju sa pripremama za narednu sezonu, a trener Nenad Lalatović prvog dana na raspolaganju ima 34 igrača koji se nalaze na spisku, a na Marakani se pojavio i Slovenac Nejc Pečnik iako je dobio raskid ugovora. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na spisku se nalazi 34 fudbalera, a većina dolazi iz Zvezdine omladinske škole. Iznenađenje je da se na Marakani pojavio Nejc Pečnik, koji je dobio raskid ugovora i biće slobodan u izboru nove sredine. Slovenac će poput Miloša Ninkovića napustiti klub ovog leta.

Od prvotimaca tu su Milijaš, Kasalica, Lazović, Petković, Onjilo, Pavićević, Rakić, Dauda…

Spisak igrača je sledeći:

Predrag Rajković, Miloš Trkulja, Filip Manojlović, Nikola Karaklajić, Ljubo Nenadić, Darko Lazić, Nenad Milijaš, Nikola Đorđević, Nemanja Ahcin, Filip Kasalica, Stefan Cikić, Vukan Savićević, Vukašin Jovanović, Marko Grujić, Dušan Živković, Marko Marinković, Aleksandar Kovačević, Arauho, Goran Gogić, Milan Jokić, Luka Jović, Darko Lazović, Novak Martinović, Lazar Mitrović, Ifeani Onjilo, Savo Pavićević, Marko Petković, Đorđe Rakić, Miloš Stojanović, Miloš Zukanović, Miloš Brajović, Mihailo Ristić, Saša Cilinšek, Abiola Dauda. 

Crveno-beli će nekoliko dana raditi u Beogradu, a potom se petog jula sele u Sloveniju gde će boraviti do 14. jula.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

4 Komentara

  1. koja su ovo imena boze mili pa zasluzujemo 3 ligu… a na celu struke legende lalatovic i sarac jedino bi mi njih bilo zao!

    0
    0
    Odgovori
    • A št bi ti? Zvučna imena kao dosadašnjih godina, sa visokim platama, sa visokim obeštećenjima prilikom kupovine naravno plaćanje odloženo dok nas ne tuže, a jurenje za titulom na silu! Vreme je da sami proizvedemo igrače koje ćemo prodati i uzeti neki novac za njih.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter