0
Fudbal

Urugvajci tvrde: Ne postoje dokazi protiv Suareza

Objavljeno: 26.06.14 u 09:31

Fudbalski savez Urugvaja smatra da ne postoji dovoljno dokaza da je napadač ove reprezentacije Luis Suarez zaista ujeo defanzivca Italije, Đorđa Kjelinija na meču ovih selekcija na Mundijalu u Brazilu.

suarez-vilica

Reprezentativac Urugvaja Luis Suarez, centralna je tema razgovora na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Njegov kanibalistički nasrtaj na Đorđa Kjelinija šokirao je svet, a zbog svega toga ovaj momak je završio i kao zvezda crtanog filma.

I dok „El Pistoleru“ preti suspenzija od čak dve godine, predsednik Fudbalskog saveza Urugvaja Vilmar Valdes smatra  da „nema dovoljno dokaza“ da se kazni najbolji fudbaler te južnoameričke selekcije.

„Iskreno smo uvereni da ne postoji dovoljno dokaza da bismo primenili kaznene mere prema Luisu. Svi moraju da budu uvereni da video snima koji nam je dostavila FIFA stvarno ne otkriva ništa i da se na njemu ništa jasno ne vidi„, poručio je Valdes.

Urugvaj je u pobedio Italiju sa 1:0, a Đorđo Kjelini se žalio na ugriz, dok se Suarez držao za svoje zube.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter