0
Fudbal

Baskijac prvo pojačanje Junajteda

Objavljeno: 26.06.14 u 19:09

Španski reprezentativac i dosadašnji član Atletik Bilbaa Ander Erera potpisao je ugovor sa engleskim Mančester junajtedom.  

Erera

Erera je sa Junajtedom potpisao ugovor na četiri plus jednu godinu, a Junajted je za njegov transfer morao da plati otkupnu klauzulu od 36 miliona evra.

Potpisivanje za Junajted je ostvarenje sna. Došao sam da učinim sve kako bih pomogao timu da ostvari ciljeve. Uzbudjen sam, ne mogu da dočekam prvu utakmicu“, rekao je Erera za zvanični sajt Junajteda.

Pomoćni trener novog menadžera Luija van Gala Rajan Gigs rekao je da je Ander Erera fantastičan mladi fudbaler, koji ima veliku energiju i kreativnost. 

Verujemo da je on jedan od najvećih talenata španskog fudbala i siguran sam da će biti pravi hit u Engleskoj. Oduševljen sam što je doneo odluku da dodje u Junajted. Radujem se činjenici da ću raditi s njim“, kazao je Gigs. 

Ovaj 24-godišnjak je fudbalske korake počeo u Saragosi, u Bilbao je došao 2011. godine i od tada zabeležio 128 nastupa uz 11 datih golova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter