1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lalatović predstavljen u ‘mraku’, a najavio da će stvoriti nekog novog Vidića!

Objavljeno: 25.06.14 u 13:42

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavila je danas pred novinarima novog trenera Nenada Lalatovića, ali promocija je obavljena u nesvakidašnjim uslovima – na terasi službenih prostorija usled isključenja struje.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Promociju su prisustvovali Nenad Lalatović i Zvezdan Terzić, koji je čestitao novom treneru na zasluženom dolasku na Marakanu.

“Zadovostvo mi je da predstavim novog šefa struke koji je pre dva dana izabran jednoglasnom odlukom uprave. Svojim rezultatima se preporučio za ovo radno mesto. Ne treba da ističem da je Zvezdino dete i da je na Marakani proveo polovinu svog dosadašnjeg života i da je pravi izbor za nas“, rekao je Terzić.

Lalatović nije krio oduševljenje zbog povratka u svoj matični klub.

“Vratio sam se u svoju drugu kuću. Jedva čekam da počnem da radim, da živim u blizini stadiona za koji sam vezan ceo život. Želim da opravdam poverenje ljudi koji  su me doveli, armiji navijača, kao i vas novinara sa kojima sa oduvek imao lepu saradnju još dok sam bio igrač. Nisam imao dilemu da li da prihvatim ponudu, došao sam da pomognem koliko je do mene“, rekao je Lalatović prisutnim novinarima na Marakani.

On se takođe osvrnuo i na selekciju ekipe za narednu sezonu i naglasio da je cilj dovođenje igrača željnih dokazivanja.

“U ekipi želim da imam mlade igrače koji su željni dokazivanja i na kojima će klub moći da zaradi deset puta više nego što je platio kada ih je dovodio. Treba da dovodimo igrače kojima je čast da igraju ovde i koji su svesni da će novac da zarade tek odlaskom u inostranstvo. Igrač koji odigra dobro u Zvezdi, a pritom i osvoji titulu, njegova tržišna vrednost raste i toga treba da budu svesni svi u ekipi’‘, istakao je Lalatović, koji se za kraj osvrnuo na plan rada.

“Prozivka je u petak, na pripreme u Sloveniju se ide petog jula, i tamo ostajemo do 14.“

Promovisanje na mesto šefa struke, Lalatoviću je čestitao i njegov kum Nemanja Vidić, a novi trener je imao zanimljivu opasku na taj račun.

“Čuo se sa Nemanjom Vidićem koji me je zvao da mi čestita i poželeo mi sreću. Nadam se da će sa ljudima iz kluba stvoriti nekog novog Vidića“, zaključio je Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter