0
Fudbal

Kjelini: Suarez neće biti kažnjen, FIFA želi da on igra

Objavljeno: 25.06.14 u 09:54

Reprezentativac Italije, Đorđo Kjelini, ogorčen je zbog onoga što je doživeo na meču sa Urugvajem, kada ga je doslovno ugrizao napadač te južnoameričke reprezentacije, Luis Suarez.

Đorđo Kjelini

Azuri“ su nakon odličnog starta na kraju ipak završili učešće na Mundijalu u Brazilu. Kofere su im spakovali Urugvajci pobedom rezultatom 1:0.

Zbog ovog incidenta, napadaču Liverpula koji je od ranije poznat po svojoj sklonosti ka ujedima rivala, predi suspenzija FIFA u trajanju od čak 24 meča. Međutim, defanzivac Italije ne veruje u takav epilog:

„Sudija je sve video! Arbitar je video da me je ujeo. Međutim, nije imao nameru da reaguje. Suarez neće biti kažnjen jer FIFA želi da jedna od najveća zvezda na Svetskom prvenstvu bude van terena“, grmeo je Kjelini.

Fudbaler Juventusa ovde nije stao sa komenarisanjem suđenja na meču. Naime, njemu se nije dopalo to što se sudija latio crvenog kartona kojeg je pokazao Markiziju zbog starta đonom i to samo nekoliko minuta pre napada „Hanibala Lektora„.

„Svima je jasno da je sudija primenjivao dvostruke aršine. Iskuljučenje Markizija je smešno, ali je još smešnije to što se pravio da Suarez ništa nije uradio. Arbitar je morao da se lati džepa i pokaže mu crveni karton. Pa sudija je odlučio meč! Mi smo jedini zaslužili da prođemo“, smatra vidno nezadovoljni Kjelini.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter