0
Fudbal

“Suarez je oduvek želeo da zaigra za Barsu“

Objavljeno: 23.06.14 u 16:16

Bivši fudbaler Barselone, ali i nekadašnji saigrač Luisa Suareza iz Ajaksa Gabri Garsija potvrdio je da je Urugvajac oduvek maštao da zaigra na Kamp Nou. 

GAbri

Gabri i Suarez su tri sezone igrali zajedno na Amsterdam areni kada su postali i veoma bliski prijatelji, stoga njegove reči o mogućem transferu u Barsu nisu samo nagađanja.

“Luis je oduvek maštao da zaigra u Barsinom dresu. Barsa je za njega poseban klub i znam da mu je san da dođe na Kamp Nou. On je fantastičan igrač, siguran sam da bi se uklopio veoma brzo. Njegove karakteristike u potpunosti odgovaraju Barsinom stilu. Njegov transfer bi bio od ogromnog značaja za klub i verujem da će Barsa i Luis uspeti da pronađu zajednički jezik“, rekao je Gabri i dodao:

“Pored toga, familija njegove supruge je upravo u Barseloni, oni su često boravili ovde, često se družimo, zajedno sa našim suprugama i znam koliko bi voleli da budu ovde“, otkrio je Gabri. 

Podsetimo, španski mediji su danas objavili i intervjuu Luisa Suareza u kom je govorio sve najbolje o Katalocima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter