1
Fudbal

FOTO: Mundo deportivo

Tako je govorio Suarez: Barsa je jedinstvena, voleo bih da obučem njen dres

Objavljeno: 23.06.14 u 14:44

Napadač Liverpula i urugvajske reprezentacije Luis Suarez nikada nije krio svoje oduševljenje Barselonom, fudbalskim klubom, ali i gradom, prestonicom Katalonije.  

FOTO: Mundo deportivo
FOTO: Mundo deportivo

Naime, katalonski Mundo deportivo koji svakodnedno iznosi nove razloge zbog kojih je transfer Suareza na Kamp Nou gotovo završena stvar, u današnjem broju podseća na intervju sa Urugvajcem iz 2010. godine, kada je takođe bio povezivan sa Barselonom, ali je ipak završio u Liverpulu.

“Čast mi je što me želi takav klub. Ne pričamo o bilo kom klubu, već o Barseloni, najboljem timu na svetu sa jedinstvenom igrom koja može da se vidi samo na Kamp Nou. Bila bi mi čast da jednog dana obučem bordo-plavi dres“, rekao je Suarez.

Urugvajac je za Barselonu vezan i na privatnom planu, jer je njegova supruga Sofija iz katalonske prestonice, njeni roditelji i dan danas žive tamo. Takođe, u Barseloni je rođena Luisova i Sofijina kćerka Delfina.

“Prvi put sam otišao kod devojke u Barselonu kao igrač Nasionala kada sam imao 16 godina i zaljubio sam se u grad. Barselona je predivna, dolazim svakog leta i svake zime kada sam na odmoru. Obožavam je i zbog divnih ljudi“, rekao je Suarez. 

Suarez Barsa Real

U tom intervjuu, Suarez je takođe otkrio i svoju povezanost sa bratom Pepea Gvardiole – Pereom, koji mu je danas menadžer.

“Želeo sam da me vodi neko ko me poštuje i ko će me uvek razumeti. Volim njegove ideje i kako radi na realizaciji mojih planova. Ipak, kada sam počinjao da sarađujem sa njim ni na kraj pameti mi nije bilo da ću jednog dana biti povezivan sa Barselonom“, pričao je pre četiri godine Luis Suarez.

Podsetimo, danas je Urugvajac prva meta Katalonaca koji su spremni da plate njegovu klauzulu od 85 miliona evra kako bi ga doveli na Kamp Nou. 

Prema poslednjim informacijama, on je svojim bliskim prijateljima otkrio da želi da napusti Liverpul i da ne propusti šansu da pređe u Barselonu. 

Posle otkrivanja ovog intervjua, jasno je da bi Suarez zbog svega navedenog mogao pre da izabere Barselonu nego Real Madrid.

U čijem dresu ga vi pre vidite?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Vidim ga jos par godina u dresu LIVERPOOLa, naucio je Luis neke stvari od Stivena Gerrarda, nece on tako lako napustiti LIVERPOOL

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter