0
Košarka

Kapitenski potez: Lovernj oprostio Partizanu deo duga

Objavljeno: 23.06.14 u 16:25

Još se pošteno nisu ni slegli utisci posle osvajana 13. šampionske titule u nizu, a Partizan je već ostao bez kapitena Žofrija Lovernja. On će naredne dve sezone braniti boje Himkija, a šuška se da je crno-belima oprostio deo duga.

Zofri Lovernj

U medijima se pominje informacija da se igračima duguje oko polovine godišnjeg ugovora, što znači da je Francuz, koji ima platu od oko 100.000 evra, oprostio oko 25.000 evra. Kad smo već kod novca, sa kojim Partizan i te kako kuburi, ukazao je na to i Todorić odmah posle osvajanja titule, visina obeštećenja koju bi Beograđani trebalo da dobiju od Himkija iznosi  između 300 i 500.000 evra.

Grobari će zauvek pamtiti prvog stranca koji je poneo kapitensku traku Partizana, negovu borbenost, posvećenost timu i ljubav prema klubu.

S obzirom na to koliko je emotivno proživljavao sve pobede i poraze, ni Žo nikada neće zaboraviti Partizan i Grobare. To potvrđuje i činjenica da je oprostio deo duga… Potez dostojan poštovanja, kapitenski.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter