0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Todorić: Prodaja igrača ili katanac

Objavljeno: 22.06.14 u 13:05

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić priznao je da je osvajanje 13. uzastopne titule bilo najteže i dodao da se klub nalazi u izuzetno teškoj finansijskoj situaciji. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

“Još jedna titula, ali izuzetna. Nikada nije imala manji začaj, ali nikad teže do nje nismo stigli kao sada. Znate već sve razloge. Čestitam igračima i stručnom štabu, podneli su ogroman pritisak i teret, više van parketa, na kraju smo uspeli da dođemo do trona. Rekao sam prošle godine da je svake godine sve teže i teže i sada kažem da će osvajanje 14. uzastopne krune će možda biti nemoguća misija. Ali, mi smo pokazali da je i nemoguće moguće. Nastavljamo da se borimo“, rekao je Todorić i dodao:

“Daj Bože da bude bolje nego prošle godine, da ne ulazimo u dublju priču. Došlo je dotle da ćemo morati da se suočimo sa onim o čemu je Dule Vujošević pričao, sa prodajom igrača ili katancem, s obzirom na to kakva je situacija. Biće mnogo posla, ali da prvo proslavimo titulu. Ovi momci su heroji. Ne pamtim da je neko u ovakvim uslovima osvojio titulu“, zaključio je Todorić, a prenose Novosti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter