0
Fudbal

Danas na Mondijalu: Hrvatska i Meksiko biju bitku za kotu dva, ko je bolji Holandija ili Čile?

Objavljeno: 23.06.14 u 09:40

Na Mondijalu u Brazilu danas su na programu četiri utakmice, po dve u grupama A i B, a mečevi se igraju od 18 i 22 časa.

Mario-Mandzukic-Darijo-Srna-Italy-Croatia-Gro_2780742
Prvo će na teren reprezentacije iz B grupe. Obe utakmice zbog regularnosti počinju od 18 časova, a sastaju se Holandija-Čile i Španija-Australija. Za „lale“ i južnoamerikance ovaj susret ima veliki značaj jer će bolji iz dvoboja tih reprezentacija zauzeti prvo mesto na tabeli i u osmini finala najverovatnije izbeći domaćina Brazil. Sa druge strane Španija i Australija igraju za prestiž.

U A grupi koja se igra od 22 sata je dosta uzbudljivije. Brazil igra protiv Kameruna, koji se već odprostio od Mondijala, i za očekivati je da pobedi i overi lidersku poziciju. Zato će u drugom meču u Resifeu prštati na sve strane. Meksiko i Hrvatska ukrštaju koplja u borbi za osmunu finala. „Sombrerosi“ su u maloj prednosti jer imaju bod više na tabeli, te im je i nerešeni ishod dovoljan za plasman u drugi krug takmičenja.

A grupa: Brazil 4, Meksiko 4, Hrvatska 3, Kamerun 0.
B grupa: Holandija 6, Čile 6, Australija 0, Španija 0.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter