0
Fudbal

Puklo po šavovima: Del Boske oterao Fabregasa (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.14 u 09:47

Reprezentacije Španije doživela je pravi pravcijati brodolom na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Del Boske

Crvena furija“ otputovala je u „zemlju kafe i sambe“ kao branilac trofeja, sa emipom koja unazad već pola decenije vedri i oblači na svim meridijanima. I doživela je fijasko. Potpuni.

Dve utakmice bile su dovoljne da četa Vinsenta Del Boskea izgubi i teoretske šanse da može do drugog kruga. U prvoj su doslovno poniženi od Holandije, dok su drugom meču bili nemoćni u megdanu sa Čileom kojie je slavio sa 2:0.

Naravno, loši rezultati doneli su i lošu atmosferu u svlačionici. Na poslednjem treningu tima, pred utakmicu sa Australijom koja će za Španiju imati revijalni karakter, dogodio se veliki incident na treningu.

Naime, novi igrač Čelzija Sesk Fabregas ušao je u otvren sukob sa selektorom Vinsentom Del Boskeom zbog čega je iskusni stručjak odlučio da ga eliminiše iz ekipe.

Kako pišu španski mediji, Fabregas se ponašao drsko, nezainteresovano i konstatno je prkosio volji svog šefa struke. Pogledajte kako Fabregas odlazi sa treninga:

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter