0
Evropske lige

Pogba igra FM, ali ne sa Juventusom… (FOTO)

Objavljeno: 22.06.14 u 10:54

Reprezentacija Francuske sjajno je startovala na Svetskom prvenstvu u Brazilu, „Trikolori“ imaju maksimalnih šest bodova iz dva meča, pa su stanovnici ove zemlje, prema podacima, apsolutno poludeli za fudbalom.

pol-pogba-crni-dres

U poslednjem susretu koji su odigrali u okviru grupe E, Francuzi su deklasirali Švajcarsku sa 5:2 i na taj način su osigurali prvo mesto. Francuski reprezentativac Pol Pogba na tom meču je zamenjen, a kako sam kaže: još nije porazgovarao sa svojim klubom, Juventusm, oko novog ugovora.

Ono što jeste, nabavio je najpopularniju planetarnu simulaciju menadžera, „Fudbal menadžer„. I voli da igra ovu video-igru. Zanimljivo, Pogba je uhvaćen na delu kako pravi taktiku u ovoj igrici. Zanimljivo, u ovoj igrici Pogba nije uzeo Juventus, već Čelzi.

Da li se ovo Pogba sam preporučuje Murinju i šalje mu poruku gde da potroši Abramovičeve novce? Leto je pred nama, odgovor će nam se sam kazati…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter