0
Fudbal

Nigerija savladala BIH, Džeko i drugovi idu kući (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.14 u 08:53

Reprezntacija Nigerije pobedila je Bosnu i Hercegovinu u okviru drugog kola grupe F rezultatom 1:0. Čovek odluke bio je Odevinge koji je doneo trijumf svom timu u 29. minutu.

Nigerija-VS-BIH

Meč je odigran na stadionu Panatan Kujaba, u terminu od 24 sata po srednjeevropskom vremenu. Posle trijumfa, Nigerija iz dva meča ima četiri boda i nalazi se nadomak plasmana u narednu fazu.

Sa druge strane, reprezntacija BIH nije upisala niti jedan bod, pošto je poražena u oba dosadašnja susreta. BIH je prethodno izgubila od Argentine rezultatom 2:1.

Posle utakmice, selektor Nigerije Stefan Keši izrazio je zadovoljstvo zbog prvog trijumfa njegovih izabranika na Mundijalu:

„Pobedili smo i sasvim sam sigura da cela zapadna Afrika slavi zbog našeg rezultata. Gana je uspela da izvuče nerešen rezultat, ali mi smo pobedili. Ovo su sjajne stvari za naš kontinent. Moram da pohvalim igrače, dopada mi se borbeni duh koji su pokazali na terenu“, kazao je Keši.

Pogledajte pogodak koji je odlučio pobednika:

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter