0
Fudbal

SP: Još jedan preokret, Ekvador opravdao ulogu favorita (VIDEO)

Objavljeno: 21.06.14 u 08:22

U drugom meču 2. kola grupe E na Svetskom prvenstvu u Brazilu reprezentacija Ekvadora je u Kuritibi savladala Honduras sa 2:1 (1:1) posle čega je i dalje u prilici da se plasira u eliminacionu fazu takmičenja dok su šanse Hondurasa svedene na minimum.

ekvador-honduras

Karlos Kostli je posle tačno pola sata igre doveo u vođstvo Honduras koji je tako najavio moguće iznenađenje, ali je samo tri minuta kasnije Ener Valensija svojim drugim pogotkom na šampionatu vrati stvari u egal, da bi isti igrač u 65. minutu pogodio za veliko slavlje Ekvadoraca koji su umešno uspeli da odbrane stečeno vođstvo.

Posle dva odigrana kola jedino Francuska ima maksimalan učinak od šest bodova i samo je teorija deli od plasmana u osminu finala, Ekvador i Švajcarska imaju po tri, dok je Honduras bez ijednog poena.

U poslednjem kolu sastaju se Francuska i Ekvador odnosno Švajcarska i Honduras i teoretski sve četiri ekipe i dalje mogu do osmine finala odnosno svaka od njih može da bude eliminisana, s tim da su Francuzi gotovo sigurno već obezbedili plasman, dok će Honduras samo uz neverovatan rasplet do nokaut faze.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter