1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Terzić: Žao mi je što Džajić ide, vratićemo Zvezdu na staze stare slave

Objavljeno: 19.06.14 u 23:10

Burno je bilo na sednici UO Crvene zvezde na kojoj su ostavke podneli Dragan Džajić i Miodrag Zečević, a za novog generalnog sekretara je postavljen prvi čovek Zajednice superligaša Zvezdan Terzić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Žao mi je što dolazim u Crvenu zvezdu na dana kada legenda i moj idol iz detinjstva Dragan Džajić napušta klub. Nadao sam se da ćemo zajedno raditi. Lično sam mu rekao da ne vidim sebe u Zvezdi bez njega. Dragan Džajić je potreban Crvenoj zvezdi i nama koji radimo u njoj, da nam pomogne, da nas posavetuje“, istakao je Zvezdan Terzić.

Da li verujete da se Crvena zvezda može izboriti sa nagomilanim problemima i kako mislite da to učinite?

„Svestan sam situacije u klubu, kao i cela uprava. Ne bih više dramatizovao situaciju. Za mene je čast i obaveza što sam dobio priliku da radim u ovako jednom velikom klubu za koji navijam od detinjstva i nadam se da ću svojim znanjem uspeti da pomognem. Verujem u sebe i ljude oko sebe, da ćemo dobrim rukovođenjem izvući Crvenu zvezdu iz problema i da ćemo pozitivnom energijom učiniti sve što je potrebno da se tim sa Marakane vrati na staze stare slave“, jasan je bio Terzić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter