0
Fudbal

Kasiljas se oprašta od fudbala: Ovo je možda moj poslednji meč

Objavljeno: 19.06.14 u 09:40

Golman Reala iz Madrida i reprezentacije Španije Iker Kasiljas nalazi se na rubu odluke da završi svoju slavnu i trofejnu karijeru.

Iker Kasiljas

Nakon što je sa Realom nedavno podigao trofej Lige šampiona, Iker Kasiljas nadao se da bi sa reprezntacijom Španije mogao da ponovi uspeh sa prethodnog SP i da se ponovo domogne popularne „Boginje“.

Međutim, kapiten „Crvene furije“ ne samo što neće imati priliku da odbrani ovaj prestižni trofej, već je njegova selekcija juče doživela i drugi poraz, ovog puta od Čilea, i na taj način se oprostila od Mundijala već nakon grupne faze.

Posle poraza koji je prema oceni španskih medija svrstan u kategoriju „sramnih“, Kasiljas je najavio da je ovo njegov poslednji meč za dres sa državnim grbom:

„Ostalo je samo nas par igrača koji imaju više 30 godina, i prava je šteta što na ovaj način moramo da se oprostimo od Svetskog prvenstva“, rekao je snuždeni Kasiljas.

Ipak, pripadnici „sedme sile“ insistirali su da iskusni čuvar mreže precizira da li je mislio na poslednji meč u dresu Španije, ili u svojoj bogatoj karijeri:

„Ne znam, stvarno sada ne znam… Vrlo lako bi mogla bi da bude“, kazao je kapiten Španije koji je svestan da je ovo prava blamaža za njegov nacionalni tim:

„Nadamo se da će nam svi u Španiji oprostiti za ovo. Dali smo sve od sebe da ih ponovo usrećimo, ali nam se jednostavno nije išlo. U ovim mečevima smo pre svega mislili na njih, a kada je reč o porazu moramo što pre da ga zaboravimo“, podvukao je Kasiljas.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter