0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Džajić: Sutra podnosim ostavku i nije mi žao!

Objavljeno: 19.06.14 u 16:00

Predsednik Zvezde Dragan Džajić najavio je odlazak iz kluba i optužio Uefu da ima dvostruke aršine.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„UEFA i FIFA nemaju podjednake standarde za sve. Ne razumem zbog čega ne postoji A, B i C nivo, jer ne mogu da se porede Crvena zvezda i Real Madrid. Zar Mančester junajted ne igra sa 500 miliona evra duga? Ja kada sam došao, zatekao sam 50 miliona duga i postavio sam cilj da se prekine dominacija jednog drugog kluba – Partizana. I čije grehe ja sad da plaćam? I još da svake godine Uefi plaćamo tri ili četiri miliona evra? Koji je to fer-plej u zemlji u kojoj je standard ovoliki koliki je?“, nemoćno se žalio Džajić.

Na to mu je Ivan Ćurković, na konferenciji o ekonomiji u sportu, smireno odgovorio da Zvezda ne plaća penale Uefi, već zaostale dugove prema bivšim igračima, trenerima, klubovima od kojih je kupovala igrače, te da iza Mančestera i Reala stoje banke dok crveno-beli nemaju takvu podršku.

Džajiću se takav inferioran položaj smučio.

„Ja ću sutra podneti ostavku na mesto predsednika i nije mi žao. Ako ima boljih ljudi, a mislim da ima, neka dođu“, zaključila je treća Zvezdina zvezda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter