Kako se najavljuje, novi predsednik FK Crvena zvezda trebalo bi da postane Mirko Petrović, čovek koji je već sedeo na vrhu trona upravnog tela crveno-belog kluba, ali u košarkaškoj sekciji.

Zanimljivo, najbliži saradnici Mirka Petrović bili su Slaviša Kokeza i Zvezdan Terzić. Međutim, prema saznanjima „Žurnala“, ideja o novoj garnituri nije potekla od nekadašnjeg čelnika KK Crvena zvezda, Mirka Pantelića.

Kako se piše, zagovornik novog rukovodstva na čelu sa Pantelićem potiče od Slaviše Kokeze, aktuelnog potpresednika fudbalske sekcije crveno-belih. Ono što, međutim, nije poznato jeste da li bi Kokeza ostao na sadašnjoj funkciji ili bi, kako se šuška, postao izvršni direktor.

Navodno, bivš tim već je spremio rešenje za izlazak iz krize, a na mesto sportskog direktora bio bi postavljen nekadašnji igrač crveno-belih, Vladimir Matijašević koji poslednjih godina radi na dovođenju fudbalera u Napredak.

Ipak, bez dileme, najveća promena mogla bi da se dogodi eventualnim dolaskom Zvezdana Terzića u klub iz Ljutice Bogdana. Bivši predsednik OFK Beograda sasvim sigurno bi zauzeo neku od ključnih pozicija, ali još se sa sigurnošću ne zna o kojoj tačno funkciji je reč.

Prema jednoj opciji, reč je o poziciji generalnog direktora, a time bi Terzić došao do najjače funkcije u klubu, naravno uz funkciju predsednika kluba. Druga opcija kaže da bi se Terzić zadovoljio i imenovanjem na mesto generalnog sekretara kluba.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.