in , ,

Vojvodina ponovo bez predsednika

Samo mesec dana pošto je preuzeo funkciju predsednika Vojvodine, Kosta Hadži napustio je novosadski klub.

SRB_Novi_Sad_FK_Vojvodina_Stadion_Karadorde_42

„Kada su me pre mesec dana molili da preuzmem ovu funciju, obećavali su mi bezrezervnu podršku, ali je ona izostala. Verujem da bi moj deda bio ponosan na ovakav stav, jer je i sam, svojevremeno, postupio isto. Meni je Vojvodina i u srcu, i u genima i tako će ostati, ali u ovome više ne želim da učestvujem“.

Hadži nije želeo da podrobnije obrazlaže ni ko mu je podršku obećavao, ni ko mu ju je uskratio. Od trenutka kada je aktuelno rukovodstvo smenilo prethodno na čijem čelu je bio Zoran Pavlović, Hadži se praktično nije ništa nije ni pitao.

Takvo stanje je kulminiralo u ponedeljak ujutro, kada je Hadži obavešten da je, tokom vikenda, bez njegovog znanja, dogovoreno da se u utorak održi vanredna sednica klupske Skupštine na kojoj će biti izabran i novi Upravni odbor.

Ta sednica će biti održana od 19 časova u novosadskom „Spensu“, a prema nezvaničnim informacijama za novog predsednika Upravnog odbora biće izabran novosadski biznismen Zoran Šćepanović koji, već dugo, važi kao pretendent za tu poziciju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Radenović završio sezonu

Bogdanović: Pogrešio sam kada sam rekao da ću razmisliti da li ću igrati za reprezentaciju (VIDEO)