0
Domaći fudbal

Primopredaja ključeva u FC „Vujadin Boškov“

Objavljeno: 03.06.14 u 16:30

Primopredajom ključeva FC „Vujadin Boškov“ ozvaničen je legitiman upliv poslednjeg izabranog rukovodstva Vojvodine na čelu sa Kostom Hadžijem.

Vojvodina logo

„Sve je proteklo mirno, civilizovano. Zaposleni su nas čekali i predali ključeve. Potom smo održali koneferenciju za medije i od sutra generalni sekretar kreće sa uobičajnim poslovima. Oformljena je komisija da nadgleda kako se odvijaju stvari, uskoro će i revizorska agencija da prečešlja papire kako bi ustanovili šta se sve tamo dešavalo godinu dana bez stručnog nadzora“.

Na pitanje kad će da bude upriličena primopredaja sa njegovim predhodnikom rekao je:

„Jokić je pozvan, nije došao. On je jedini legitimni predsednik kluba, dok je Pavlović uzurpator“.

Dok je Zoran Pavlović, prvoustoličeni naslednik predsednika Vojvodine Milenka Jokića prokomentarisao:

„Činjenica je da je Kosta Hadži upisan u APR, koji ga je 25.maja odbio, pa posle pet dana upisao! Iako niko nije doneo odluku da je njihova Skupština legitimna, bolje rečeno naša nelegitimna. Ništa, pokušaćemo isključivo pravnim sredstvima, za razliku od njih, da dokažemo da smo u pravu, da je naša skupština legitimna“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter