0
Fudbal

Ronaldo predmet sprdnje nemačkih medija

Objavljeno: 17.06.14 u 15:09

Nemci su ponizili Portugalce pobedivši ih sa 4:0. Tomas Miler je junak Pancera posle postignutog het-trika, a Kristijano Ronaldo je postao predmet sprdnje 80 i kusur miliona ljudi.

cristiano-ronaldo-crying

Nemački mediji su se i na sam dan utakmice okomili na portugalskog asa, ali su tek posle ubedljivih 4:0 u Salvadoru potpuno osokolili.

„Jogijevih 11 zasijalo više nego Ronaldova frizura“, navodi se, između ostalog, u oštrom tekstu najtiražnijeg nemačkog dnevnika Bild.

O svojima, sve najbolje, pa več posle prvog meča najavljuju „Mundijal je naš!. Mada, treba priznati da su  izabranici Joahima Leva odigrali gotovo savršen meč.

„Sve je funkcionisalo. Levovi izabranici delovali su superiorno u odnosu na protivnika, napadali su na sijaset različitih načina, igrali brzo, igrali su fudbal!“, ocenio je pomenuti list dok Tagešpigel koristi možda i najprimereniji izraz za igru Nemaca. Panceri su bili zastrašujući.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

VestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“najnovije“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter