0
Top News

Klarens Sejdorf hvali Mažića

Objavljeno: 17.06.14 u 11:11

Jedini predstavnik Srbije na Svetskom prvenstvu u Brazilu, sudija Milorad Mažić, izbio je u krupni plan već u prvom meču na kojem je delio pravdu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Srpski arbitar je, kao što je bilo i najavljeno, sudio susret između Portugalije i Nemačke. I već na prvom duelu, Mažić je imao pune ruke posla, pošto je defanzivcu Portugalije, Pepeu, pokazao direktan crveni karton i pošto je svirao penal za „Pancire„. Bivši reprezentativac Holandije, Klarens Sejdorf, apsoluno se složio sa odlukom našeg sudije. „Pepe ja taj koji je Mažiću napravio problem. Nakon duela nije imao razloga da se vraća kod Milera koji je ostao da leži na travi. Ne znam šta mu je trebalo to da radi, ostavio je na cedilu svoje saigrače. Sudija je apsolutno ispravno postupio. Pitam se, šta je Pepe razmišljao i da li mu je palo na pamet kako se, recimo, Kristijano Ronaldo osećao nakon njegovog glupog poteza?“, poručio je bivši igrač Milana. Nakon isključenja štopera, Portugalija nije imala snage i znanja da se odupre Nemcima koji su ih deklasirali rezultatom 4:0. Na meču grupe G viđen je još jedan sumnjiv detalj, pošto je Miraleš pokazivao „srednjake“, prema svemu sudeći, upravo srpskom deliocu pravde. hotsport.rs Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter