3
Košarka

FOTO: STARSPORT

Bogdanović: Pogrešio sam kada sam rekao da ću razmisliti da li ću igrati za reprezentaciju (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.14 u 14:42

Bogdan Bogdanović je priznao da je pogrešio posle prve utakmice finalne serije Superlige kada je rekao da će razmisliti da li da igra za reprezentaciju.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Bek crno-belih bio je ubedljivo najbolji pojedinac druge utakmice sa 33 poena i indeksom 35.

„Odreagovao sam emotivno, svaki čovek ima pravo na grešku, mislim da imam i ja. Sve podnosim emotivno, sigurno sam odreagovao emotivno u tom trenutku. Bilo mi je jako krivo. Osetio da možemo da pobedimo. Ne mogu sada da kažem: ’ovakvo suđenje nama treba’. Onda i oni mogu da se pobune i kažu nek igra Bogdanović za reprezentaciju. Ja sam emotivac, uvek reagujem emotivno i to je 100% zato što mi je košarka na prvom mestu u životu“, rekao je Bogdanović.

On je dodao da nije čuo pogrdne uzvike Zvedinih navijača koji su reagovali upravo na njegovu izjavu nakon prve utakmice i dovikivali mu „Bogdane ustašo“.

„Pre svega hvala navijačime što su nas podržali. Mislim da je ovo bila lepa utakmica za gledanje i sportska, fer i korektna“, dodao je najbolji igrač crno-belih o drugom duelu finalne serije.

Treći meč igra se u četvrtak pred praznim tribinama, rezultat u seriji je 1:1.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter