0
Košarka

Kevin Durant ne voli Kavajija Lenarda

Objavljeno: 17.06.14 u 11:53

Košarkaši Oklahome Siti Tander nisu uspeli da se domognu velikog finala pošto su u konferencijskom finalu poraženi od, ispostavlo se, šampiona, San Antonio Sparsa.

kevin-durent-ledja

Kavaji Lenard pružio je fantastične role u poslednja tri meča sa Majamijem, pa je zbog toga ovaj 22-godišnjak nagrađen titulom nakorisnijeg igrača finalne serije. Mnogo prašine podiglo se oko tog izbora, budući da je Lenard postao treći najmlađi MVP finalne serije ikada.

Ipak, za razliku od dela javnosti koji je uveren da je Lenard najzaslužniji za titulu Sparsa, Kevin Durant ima drugačije mišljenje. Naime, on je uveren da Lenard nije taj koji je najzaslužniji za šampionski prsten ove ekipe, već da je tajna u sistemu rada ove organizacije.

Koliko god da je Kavaji Lenard igrao kvalitetno i u ovoj, ali i u prošlogodišnjoj finalnoj seriji, Kej Di kaže da nema nameru da uđe u bilo kakvu vrstu „hajpa“ kada je reč o mišljenju o krilnom košarkašu Sparsa. On je svoje mišljenje podelio na „Tviteru“ vodeći zanimljivu prepisku.

„Uvek bih uzeo Lenarda pre Pola Džordža, Lari Bird je pogrešio, i razmišljam o tome kako ga je Lari Bird trejdovao za Džordža Hila“, napisao je na „tviteru“ korisnik se „sakrio“ iza pseudonima „Božiji-dar“. Ovo je bilo dovoljno da se isprovocira Kej Di koji je dodao:

„Tripuješ, brate. Na pitanje Durantu da li on smatra da Lenard ne bi mogao da bude kvalitetan igrač i u Pejsersima, superstar Oklahome kaže:

„Ne. On je ovako dobar samo zbog sistema u kojem igra. Dovedi Pola Džordža u San Antonio Sparse, šta misliš, šta bi se dogodilo?“,

kaže Kevin Durant.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter