0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Nikolić: Plasman u Evropu glavni cilj za narednu sezonu

Objavljeno: 16.06.14 u 12:45

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da mu je drago što su crno-beli zadržali okosnicu tima iz prošle sezone i istakao da će ovog leta cilj biti plasman u grupnu fazu jednog od dva evropska takmičenja. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT


„Svi smo na okupu, što je izuzetno dobro, jer postoji kontinuitet. Verovatno ćemo dovesti jedno ili dva pojačanja, kako bismo bili spremni za izazove u Evropi. Naravno, dolazak igrača ne zavisi od toga u kojem ćemo takmkičenju igrati“, rekao je Nikolić novinarima u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

On je potvrdio da prema poslednjim informacijamaPetrar Škuletić nema mononukleozu i naveo da očekuje ostanak Nikole Drinčića i Danka Lazovića.

„Škuletić je prošao i treću kontrolu, 99 odsto isključena je mononukleoza i biće sa nama u autobusu za Zlatibor. Takođe, mislim da ne postoji dilema kada je u pitanju ostanak Drinčića, a kako stvari stoje, iako ima specifičan ugovor, velika je verovatnoća i da Lazović ostane igrač Partizana“, istakao je Nikolić.

Prema njegovim rečima izvesno je da će jedno pojačanje stići na poziciji štopera, s obzirom na to da je Milanu Obradoviću istekao ugovor.

Nikolić je rekao da očekuje da kapiten Saša Ilić, već danas postigne dogovor sa upravom o novom ugovoru i ponovio da Marko Lomić trenutno nije igrač Partizana, ali da je ostavio mogućnost povratka u klubu.

Na pitanje da li očekuje da vodi ekipu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Nikolić je rekao:

„To ne zavisi od nas, a pretpostavljam da ćemo odgovor na to pitanje dobiti već danas. Mi imamo svoje ambicije, imamo dobar tim i želimo da se plasiramo u grupnu fazu nekog od evropskih takmičenja. Ako ne postavljate visoke ciljeve, ne možete ni da ih ostvarite“, zaključio je Nikolić. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter