0
Domaći fudbal

Partizan počeo pripreme: Ilić pregovara o produžetku ugovora, Drinčić ostaje

Objavljeno: 16.06.14 u 11:35

Fudbaleri Partizana okupili su se danas u Zemunelu kako bi krenuli u pripreme za novu sezonu. Na prvoj prozivci Marka Nikolića su se pojavili svi igrači osim reprezentativaca Miroslava Vulićevića i Milana Lukača.

Drinčić Nikola

I dok su izabranici trenera Marka Nikolića lagano trčali po terenu, kapiten Saša Ilić je u prostorijima kluba sa rukovodstvom dogovarao produžetak ugovora. Ono što je za navijače crno-belih najvažnije Nikola Drinčić će i sledeće sezone ostati u Partizanu, dok se na početku priprema pojavio i Danko Lazović.

Još nije poznato da li će Marko Lomić potpisati ugovor sa Partizanom, ali će bivši levi bek Dinama iz Moskve putovati danas sa ekipom na pripreme na Zlatibor.

Partizan je pripreme počeo nešto ranije nego prošle godine, iako još nije poznato da li će se „parni valjak“ ove sezone takmičiti u kvalifikacijama za Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter