0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Meč između Rada i Metalca registrovan službenim rezultatom

Objavljeno: 16.06.14 u 22:14

Kao što se i očekivalo ponovljeni revanš meč baraža za popunu Jelen Superlige u kojem je trebalo da se sastanu Rad i Metalac, a na kojem se Gornjomilanovčani nisu pojavili, Takmičarska komisija FSS registrovala je službenim rezultatom 3:0 za tim sa Banjice.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Neodigrana utakmica je registrovana službenim rezultatom u korist Rada, jer se fudbaleri Metalca nisu pojavili na stadionu. To znači da je beogradski klub sačuvao status superligaša“ – rekao je sekretar Takmičarske komisije Zoran Jovanović.

Metalac je dobio rok od 24 sata za eventualnu žalbu, a pored toga protiv kluba iz Gornjeg Milanovca biće pokrenut postupak zbog nepojavljivanja na zakazanoj utakmici pa bi u najgorem slučaju ova ekipa u narednoj sezoni u Prvoj ligi Srbije mogla da krene sa nekoliko minus bodova.

Podsećamo da je prvi revanš meč prekinut početkom drugog poluvremena pri vođstvu Rada od 1:0 i to zbog aktiviranja suzavca, nakon čega je ekipa Metalca odbila na nastavi utakmicu uz obrazloženej da se čak četvorica igrača ne osećaju zdravstveno sposobni da igraju usled udisanja suzavca.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter