0
Domaći fudbal

Meč Rad-Metalac nije ni nastavljen posle prekida. Gosti neće da igraju sutra (VIDEO),(FOTO)

Objavljeno: 04.06.14 u 19:45

Predsednik Rada Vladimir Savić rekao je da mu je jako žao što je prekinut meč baraža protiv Metalca, kao i da se nada da će se sve završiti dobro.

RAD-METALAC_22

„Mi smo preduzeli sve sportske i organizacione mere da ovaj događaj protekne u najboljem redu. Nažalost, desilo se to što se desilo. Nimalo se ne osećamo prijatno, pogotovo ne u ovakvoj situaciji kada je sve išlo na našu vodenicu: imali smo igru, rezultat i znali smo da ostajemo u Superligi. Izuzetno nam je teško i žao zbog ovog što se desilo“, rekao je Savić.

RAD-METALAC_10 (2) RAD-METALAC_13 RAD-METALAC_98 (2)

Revanš meč baraža Rad-Metalac prekinut je u 49. minutu zato što je na tribinama aktiviran suzavac. Posle dugačkog prekida, odlučeno je da se meč ne nastavi, jer je nekolicini igrača tima iz Gornjeg Milanovca trebala medicinska pomoć.

Igrači Rada vratili su se na teren kroz nekoliko minuta, dok se igrači Metalca odbili da nastave meč, kao i da ga odigraju u četvrtak, jer su im četiri igrača hospitalizovana.

Direktor Superlige Vladimir Bulatović kazao je da meč mora da se odigra.

„Propozicije su sasvim jasne. Pošto je petorici igrača pozlilo, ne postoje uslovi da se meč nastavi. Ako se stvore uslovi u naredna 24 sata, meč će se odigrati. Svi igrači moraju da budu zdravstveno sposobni za sutrašnji susret. Ako se ne bude igralo sutra, onda u prvom slobodnom terminu“, rekao je Bulatović.

Predsednik Metalca Dragoljub Vukadinović kazao je da njegov tim „sigurno“ neće igrati u četvrtak.

„Žao mi je, nećemo sutra sigurno igrati. Ovo nije elementarna nepogoda. Domaćin nije dobro organizovao meč, četvorica naših igrača su hospitalizovana“, rekao je Vukadinović.

U trenutku prekida meča na Banovom brdu Rad je vodio sa 1:0, a jedini gol postigao je Ognjen Ožegović posle samo četiri minuta igre. U prvoj utakmici nije bilo pogodaka.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter