3
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Kad Partizan ostane bez mene i tima Zvezda će da bude velika (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.14 u 00:32

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle poraza od Crvene zvezde da tenziju ne stvara on, već pokušaji da se uništi sportsko društvo na čijem je čelu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Sve ovo je plod ogromne tenzije koja proizlazi iz koncepta da se Partizan baci na prosjački štap sa idejom da se rasproda ovaj tim, da ja budem na ovaj ili onaj način eliminisan. Zamislite ovaj Partizan bez banke, sa rasprodatim timom i bez mene, to će onda značiti reazliaciju koncepta onih koji su ga postavili, da Zvezda bude velika, a košarka onakva kakva treba da bude“ – rekao je Vujošević na konferenciji za medije u hali Pionir, prenosi Tanjug.

U nastavku Zvezda je zaigrala sa petoricom igrača koji nisu isključeni, a Partizan sa trojicom.

„Tenzije ne stvaram ja, već su nastale kada su vođe Zvezdinih navijača uzele vlast u Srbiji i postavili na vodeća mesta ljude koji su strastveni navijači crveno-belih i vode ovu zemlju, a pogotovo ovaj sport u sunovrat. Ovaj koncept je viđen na delu kada je fudbal u pitanju i stadion Partizana“ – naveo je trener crno-belih.

On je istakao da ne može da bude zadovoljan suđenjem na večerašnjem meču.

„Uvek postoje razlike između subjektivnog mišljenja i objektivne stvarnosti, po meni kriterijum suđenja nije bio jednak. Način sviranja faulova u napadu, tri sekunde, čuvanje Bertans, izazvale su reakcije. Ovo je očekivano, suđenje se pogoršavalo uvek kada smo prilazili na jednu loptu. Ovo je zaista žalosno. Sudije su pokazale tendenciju kada su samo trojica Partizana ostavila da završe meč“ – istakao je Vujošević.

Trener crno-belih priznao je da je finalna serija protiv Zvezde najverovatnije unapred izgubljena i rekao da je namerno podigao pritisak, zbog načina na koji je sudija Uroš Obrknežević svirao faulove Bertansu.

Bek Partizana Saša Pavlović rekao je da još nije sve izgubljeno.

„Imali smo preveliku želju da dobijemo meč pred domaćom publikom, nismo je adekvatno iskoristili, ovo je prva utakmica, ali ima još dosta da se igra. Idemo na pobedu u narednom meču“, rekao je Pavlović.

Druga utakmica finalne serije igra se u ponedeljak, takođe u hali Pionir, a domaćin je Crvena zvezda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Tako je Vujosevicu treba im se najebati i majki i zena i dece ustaske, kad su za njih kako ih nazivaju BRACOM: crnje Nelson, Dzenka pa onda Blazic, Pecnik, Kelhar, Prosinecki itd veci Srbi od Bogdanovica itd! Ovi navijaci FMP-zvezde ne svi al veliki broj njih su sramota Srpskog roda!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter