1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Partizan počinje, kako će izgledati novi tim?

Objavljeno: 15.06.14 u 12:47

Posle 15 dana odmora, fudbaleri Partizana počeli su pripreme za novu sezonu, a trener Marko Nikolić u ponedeljak će održati prozivku. 

FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

U subotu je trener Marko Nikolić održao radni sastanak sa kompletnim stručnim štabom, da bi danas svi igrači krenuli po grupama na testove funkcionalnih sposobnosti i medicinske preglede.  

Pregledi će biti obavljeni u subotu i nedelju, a u ponedeljak je za 9h predviđeno okupljanje na Zemunelu, vađenje krvi, potom i zvanična prozivka od 10 sati, potom će igrači istrčati na teren na prvi ovogodišnji trening.

Kako prenose beogradski mediji, trener Nikolić je dozvolio nešto duže odsustvo reprezentativcima Milanu Lukaču i Miroslavu Vulićeviću, sa pozajmice Radničkom iz Niša je vraćen Branko Pauljević, dok će Dejan Babić, Filip Knežević, Stefan Aškovski i Eliomar Silva trenirati sa ekipom dok ne pronađu novi angažman.  

Što se tiče potencijalnih pojačanja, za sada je najbliži povratku Marko Lomić, dok su na listi želja Abubakar Oumaru, Nemanja Tubić i Enver Alivodić.  

Koja bi po vašem bila prava pojačanja za crno-bele?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Samo cerupaj Vojvodinu covece, 2 nam njihova fale da spojimo ne spojivo. Svi se znaju plus ovo sto smo mi imali, prolazi se grupa u ls dovedi Oumarua da igra sa Skuleticem napred. A Alivodu da igra po sredinii i polu spica…. OOOOOBBBAAVEEZZNOOO!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter